KOGI zaštita od golubova

KOGI DOO se bavi preventivnom zaštitom od golubova. Osnovano 2012. godine sa ciljem da se unapredi i poboljša kvalitet životnog i radnog prostora građana i preduzeća kroz preventivnu zaštitu objekata od golubova i drugih ptica. Golubovi dokazano imaju štetan uticaj na objekte (spomenike kulture, kamene i staklene fasade, metalne konstrukcije) i okolinu i stoga je potrebno delovati preventivno u cilju zaštite objekata od golubova. Mi smo prepoznali potrebu naših sugrađana i vlasnika preduzeća da se odbrane od golubova koji imaju štetan uticaj na objekte u kojima živimo i radimo (misleći pre svega na spoljašnji prostor i okolinu objekata) i ponudili rešenje - mehaničku zaštitu od golubova (iglice i mreže) - koja se u praksi pokazala kao 100% efikasna a da pri tome ne povređuje ptice već ih preusmerava na drugu lokaciju. KOGI tim izlazi na lice mesta i daje predlog za rešavanje problema bez naknade! Pozovite nas +381 65 885 19 35

AB Spike (anti bird spike ili iglice protiv ptica) predstavlja nepremostivu mehaničku prepreku koja ne dozvoljava krilatim napasnicima da slete i dalje prljaju vaše zaštićene površine.

Usluge

 U ovoj bespoštednoj borbi nećemo vas ostaviti na milost i nemilost neprijatelju. Pomoći ćemo vam u montaži odbrambenih sistema - mehaničkih prepreka ili vam dati savet kako da to sami uradite. 

KOGI će vam pomoći sa:

ISPORUKA I MONTAŽA IGLIČASTE ZAŠTITE OD GOLUBOVA

Igličasta zaštita je 100% efikasan način da sprečite golubove da sleću i dalje prljaju zaštićene površine. Primenjuje se u industriji, ugostiteljstvu, na privatnim objektima, poslovnim zgradama. Jednostavno se montira i predstavlja dugoročno rešenje!

ISPORUKA I MONTAŽA MREŽE PROTIV PTICA

Zaštitna mreža protiv golubova je 100% efikasan način da zaštitite vaš prostor od golubova i drugih ptica.

HIDROIZOLATERSKI RADOVI / ZAPTIVANJE PUKOTINA I RUPA

Pukotine u betonskim blokovima, loša izolacija i sleganje tla dovode do proširenja rupa na fasadama u koje voda prodire čime se povećavaju šanse za pojavu vlage na plafonima i zidovima.

OKRESIVANJE STABALA

Visoka i stara stabla su potencijalna opasnost za pokretnu i nepokretnu imovinu usled lomljenja i padanja krupnih komada drveta i grana.

VISINSKI RADOVI I POPRAVKE

Sitne pukotine, dilatacije, okapnice i oluci van funkcije mogu izazvati ozbilja oštećenja u stanovima i kućama i stvoriti velike probleme sa vlagom! Delujte prevetnivno, sanirajte pukotine na vreme.

PRANJE ZAPRLJANIH FASADNIH POVRŠINA

Neposredno pre montaže igličaste i mrežaste zaštite od golubova potrebno je oprati svu prljavštinu sa fasada. Nakon toga će čista i zaštićena fasada biti pravi ukras vašeg objekta!

Ako vam se čini da smo vam potrebni

Pozovite nas:

+381 64 485 19 35 +381 65 885 19 35

Kontaktirajte nas