MREŽA ZA ZAŠTITU ZASADA

Mreža za zaštitu zasada od ptica. Koristi se za zaštitu zasada borovnice, maline, aronije i drugog voća. Zasadi se prekrivaju mrežom koja je dovoljno gusta i otporna da zadrži ptice dalje od plodova. Mreža je diskretna svetlo zelene boje i dovoljno lagana da ne lomi grane i ne ugrožava voće.

Karakteristike:

  • dimenzija 4 x 100 metara
  • širina okca 15 x 20 mm
  • materijal PVC
  • boja: svetlo zelena
  • način izrade: livena
  • pakovanje: bunt / 400 m2 

Cena: 5640,00 rsd

Pre zastite KOGI još nije prisutan
Mposle KOGI KOGI je stigao i rešio problem

Pre i posle zaštite od golubova.

AB Spike sprečava sletanje golubova na površinu na koju se montira i tako štiti od svih neugodnosti koje golubovi stvaraju. AB Spike se montira brzo i lako i ima izuzetno dug vek trajanja (više od 25 godina). AB Spike se sastoji od zatupljenih kratkih žica napravljenih od kvalitetnog, nerđajućeg čelika (S304) koje su fiksirane na polikarbonantnu bazu koja je izuzetno izdržljiva i otporna na sve vremenske uslove. (-40C° do +150C°).

Uputstvo za postavljanje AB Spike.

Ukoliko želite sami da montirate ovaj odbrambeni mehanizam, pratite uputstvo i uverićete se da nije teško.

Ako ipak želite našu pomoć, slobodno nas pozovite. Brojevi telefona su    +381 64 485 19 35     +381 65 885 19 35

Korak 1

Mehaničko i dezinfekciono čišćenje uprljane površine

Prvi korak koji treba učiniti jeste temeljno čišćenje spoljne jedinice klima uređaja (pod uslovom da vam je spoljna jedinica dostupna za čišćenje).

OPREZ! VODITE BRIGU O VAŠOJ BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJU!

Ukoliko je spoljna jedinica puno zaprljana ptičijim izmetom, KOGI preporučuje korišćenje zaštitne maske koja štiti disajne puteve. Za mehaničko čišćenje koristite špaklu (po potrebi), grubu četku i sunđer. Nakon toga obrišite sitne ostatke prljavštine krpom. Čišćenje hemijskim sredstvom treba da omogući potpuno odmašćivanje površine i u tu svrhu možete koristiti sredstva dostupna u prodaji. Nakon toga obrisati površinu suvom krpom. Ostaviti nekoliko minuta da se površina prosuši da bi mogli pravilno da zalepite AB Spike na površinu spoljne jedinice klima uređaja.

Korak 2

Nanošenje silikona na AB Spike kao sredstva za lepljenje

Drugi korak je pravilno nanošenje sredstva za lepljenje na AB Spike (KOGI preporučuje bezbojni silikon) i pravilno postavljanje AB Spike po predloženom rasporedu (slika 3).

Silikon se nanosi na donju zaravnjenu stranu proizvoda AB Spike u količini koja je dovoljna za pričvršćivanje proizvoda na očišćenu površinu. Silikon se najbolje nanosi koristeći pištolj za silikon. Prilikom rada sa silikonom vodite računa o čistoći ruku - KOGI preporučuje korišćenje zaštitnih rukavica. Prilikom postavljanja AB Spike pridržavajte proizvod držeći ga za iglice.

Korak 3

Preporučeni raspored modula AB Spike (2 x 0.5 m i 2 x 0.25 m)

Preporučeni raspored modula AB Spike je dat na osnovu dimenzija spoljne jedinice klima uređaja koja uglavnom ima standardizovane mere (77cm x 25cm) što vam omogućava da, koristeći 4 modula koji se nalaze u pakovanju AB Spike klima set, u potpunosti zaštitite vašu spoljnu jedinicu klima uređaja od ptica i daljeg prljanja.

Pogledajte prikaz preporučenog rasporeda modula dat na slici 3.

Korak 4

Postavljanje AB Spike na spoljnu jedinicu klime prema rasporedu

Postavljanje AB Spike modula na spoljnu jedinicu klime treba da omogući čvrsto prijanjanje proizvoda na podlogu koristeći silikon kao lepilo.

Nakon postavljanja AB Spike na pravo mesto predlažemo da blago pritisnete module tako da višak silikona istisnete iz mogućih šupljina čime se istiskuje vazduh i obezbeđuje bolje prijanjanje na podlogu. Ostaviti da se silikon osuši 45 minuta nakon čega pritiskom ruke proveriti da li su moduli dobro zalepljeni za podlogu.

Ako vam se čini da smo vam potrebni

Pozovite nas:

+381 64 485 19 35 +381 65 885 19 35

Kontaktirajte nas